Op welke ondergrond kan ik een sticker plakken?

De sticker kan op iedere gladde ondergrond geplakt worden. Denk hierbij aan (plexi)glas, geverfd hout, gestucte, gladde muren, glad behang, metaal. Maar ook bijvoorbeeld op rolgordijnen, tegels in de badkamer of de douchecabine. De sticker kunnen in principe ook op canvas geplakt worden, echter niet iedere canvassoort is hier voor geschikt. De canvasdoeken van de Action zijn niet geschikt. Wij raden altijd aan om het canvas eerst af te lakken. De structuur wordt hierdoor gladder, waardoor de hechting beter is. Gebruik hiervoor geen kalkachtige verf of muurverf.

Kan de sticker ook op spachtelputz, structuurbehang of grofkorrelig gestuukte muren geplakt worden?
Nee, deze ondergrond leent zich slecht voor het plakken van stickers. 

Ik wil stickers op mijn servies plakken, is dat mogelijk?
Ja, zolang de ondergrond maar van glad materiaal is, zoals glas en steen. Houd er wel rekening mee dat de lijm van de stickers niet tegen warmte kan. Het servies kan niet meer in de vaatwasser. Je moet het met de hand voorzichtig afwassen en niet te hard vegen, anders kan de sticker beschadigen.

Is de sticker ook geschikt voor buitengebruik?
Ja, al onze stickers worden vervaardigd van hoogwaardig vinyl en zijn geschikt voor buitengebruik. Ze zijn waterbestendig.

Op de sticker komen onze eigen namen. Waar moet ik ze doorgeven?
U kunt de namen en andere opmerkingen doorgeven in het vak 'opmerkingen' in stap 2 van het bestelproces. Wij kunnen ze dan bij de order lezen.

Hoe moet ik de sticker bevestigen?
Klik hier voor een duidelijk omschrijving van het bevestigen van de stickers. Deze beschrijving wordt altijd standaard meegestuurd met de bestelling.

Hebben de stickers een achtergrond?
Nee, onze stickers hebben geen achtergrond, de achtergrondkleur is de kleur van de ondergrond waarop je deze plakt, na het plakken blijft alleen de tekst en/of het figuur achter op uw ondergrond.

Ik heb een leuke sticker gezien, maar wil graag een ander lettertype.
Dat kan. Als je de naam van het lettertype weet of je hebt een plaatje van het lettertype, kun je ons dat mailen en maken we voor jou een aangepast ontwerp.

Nog geen antwoord op je vraag?
Mail gerust je vraag naar info@tekstbordenenzo.nl of via het contactformulier op deze site.

© 2014 - 2024 tekstbordenenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel