23-12-2014

Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen en een heel gelukkig en, vooral gezond, 2015!

* * *

19-12-2014

Maak kennis met onze nieuwe website!

Ontstaan vanuit onze eerste webwinkel Sweet Seasons. We verkochten op deze site een groot aantal tekstborden. Maar aangezien het aanbod zo groot werd en dit ook zo'n vlucht nam, hebben wij besloten dat deze tekstborden een eigen site verdienen. Dit is Tekstborden Enzo geworden. We hopen dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij. 

Maar we hebben ondertussen ook weer een aantal nieuwe tekstborden op de site gezet. Hieronder even een kleine impressie hiervan. Alles is terug te vinden op de site onder de categorie Nieuw.

Op Tekstborden Enzo bieden we een zeer ruime keuze aan metalen tekstborden en natuurlijk ook, de door ons zelf gemaakte, houten tekstborden van ons eigen label Tekstborden enzo. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden. Zo niet, dan kun je ook een eigen tekst(bord) door ons laten maken. Een voorbeeld hiervan is het bovenstaande tekstbord 'Broer & Zus'. Dit bord mochten wij in opdracht maken en hebben we nu ook in ons assortiment opgenomen. Ook zo'n mooi bord laten maken? Informeer dan naar de mogelijkheden.

 Nieuw is dat we nu ook muurstickers en tekststickers aanbieden. Dit aanbod zullen we zeker nog gaan uitbreiden.  

* * *

Nog op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau? Denk eens aan een tekstbord.  

* * *

© 2014 - 2024 tekstbordenenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel