Tekstbord In deze klas (40 x 60 cm)

Artikel 123 van 250
€ 28,50 (inclusief btw)

Mooi houten tekstbord die we onder ons eigen label Tekstborden Enzo uitbrengen.

Dit bord hebben wij gemaakt in samenwerking met Henriët Zwarts van Kindercoaching Op Eigen Kracht. Zij heeft, samen met Karin van 't Slot, deze mooie tekst bedacht. Wij zijn de uitvoerende partij. **

Henriët helpt kinderen die niet zo lekker in hun vel zitten, om wat voor reden dan ook. "Als ik kinderen coach dan ga ik uit van de kwaliteiten en talenten van het kind en laat ik het kind (opnieuw) ontdekken welke kwaliteiten en talenten dat zijn. Als kinderen inzicht krijgen in hun eigen goede en mooie eigenschappen dan kunnen ze, op eigen kracht, de hobbels nemen die ze tegenkomen in hun leven.” 

Henriët is gespecialiseerd in de Mindset theorie. Deze theorie is jarenlang onderzocht door de Amerikaanse psycholoog Carol Dweck. Vanuit deze theorie is de tekst voor op het bord ontstaan. 

Spreekt dit u aan of wilt u meer informatie over Kindercoaching Op Eigen Kracht, neem dan een kijkje op haar site: https://kindercoachingopeigenkracht.nl of op haar FB pagina Kindercoaching Op Eigen Kracht.

Het bord is te bestellen in 2 varianten. Of met een streep en een hartje of met een streep en een bloemetje onder de eerste zin. De eerste zin is eventueel ook aan te passen. Dit kan bv. aangepast worden naar:
* In dit huis
* Op deze school
* Op dit kinderdagverblijf
* In deze praktijk
* Of de naam van de organisatie

Eventuele aanpassingen graag even in het opmerkingen blokje zetten. Dit komt u vanzelf tegen tijdens het bestelproces.

Afmeting bord: B40 cm / H60 cm / Hout 8 mm / tandhanger (2 stuks)

Materiaal: hout (geschilderd mdf)
Let op: dit materiaal is alleen geschikt voor binnen. 

Tekstbord is in 3 verschillende bord kleuren verkrijgbaar. Keuze uit diverse tekstkleuren (zie kleurenkaart hieronder).   

** Bord is ook in een kleiner formaat (30 x 40 cm) verkrijgbaar. Zie elders op deze site.

** Op alle ontwerpen en foto's van Tekstborden Enzo heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tekstborden Enzo niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto's die worden verstrekt via www.tekstbordenenzo.nl  op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden.

 

 

© 2014 - 2024 tekstbordenenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel